skip to Main Content
+30-6944453971 info [a] selidamou.gr

Το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών ενός ξενοδοχείου, αναζητεί και κάνει την κράτηση του μέσω του διαδικτύου (Internet). Συνήθως κάνουν την έρευνα αγοράς μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, για να βεβαιωθούν ότι τους αρέσουν τα δωμάτια και η τιμή είναι ικανοποιητική για αυτούς.

Η αίσθηση και η απόγευση που έχει ο επισκέπτης από κάθε ιστοσελίδα ξενοδοχείου, παίζει σημαντικό ρόλο για να κάνει την κράτηση του. Η πιο εύχρηστη ιστοσελίδα και αυτή με τον καλύτερο σχεδιασμό, είναι αυτή που θα κάνει την καλύτερη εντύπωση και αυτή που θα προσελκύσει τους πελάτες.

0
online κρατήσεις κάθε χρόνο
0%
κρατήσεων κλείνονται online
0%
Από κινητό
0%
κρατήσεις από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου
0% +
παρέχει +1 μονάδα στις κριτικές
0%
χρησιμοποιούν τα Social Media για να αποφασίσουν για τις διακοπές τους

Τι περιέχει η ιστοσελίδα ξενοδοχείου

Μια ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου πρέπει να δίνει στον χρήστη συγκεκριμένα εργαλεία για να ερευνήσει, να ενημερωθεί αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του στα κοινωνικά δίκτυα (Social media).

Βασικά χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας ξενοδοχείου

 

 • Χρήση τελευταίων τεχνολογιών ( html5, Ajax , jQuery, javascript, css, php)
 • Όμορφη και καλαίσθητη σελίδα
 • Εύκολη πλοήγηση για τους χρήστες
 • Πρόβλεψη για τοποθέτηση ειδικών προσφορών
 • Φόρμα online κράτησης
 • Προσβασιμότητα ξενοδοχείου (από λιμάνι, αεροδρόμιο κτλ.)
 • Χάρτης τοποθεσίας
 • Φωτογραφικό υλικό
 • Τιμοκατάλογο ανά κλίνες
 • Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα
 • Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)
 • Καταχώρηση σε ελληνικούς και διεθνής καταλόγους
 • Πολυγλωσσικό περιβάλλον
 • Αναλυτική παρακολούθηση στατιστικών

Στην selidamou, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη της. Όσο πιο φιλική προς το χρήστη είναι μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου, τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών σε πραγματικούς πελάτες.

Μεγάλο ποσοστό χρηστών χρησιμοποιεί το κινητό του ή ένα tablet pc, για να μπει στις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων και να κάνει την έρευνα του. Η απάντηση μας είναι το Responsive web design με ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις συσκευές ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης ( Smart phone, Iphone, Ipad, Tablet pc).

«Βουνό ή Θάλασσα η σωστή παρουσίαση του ξενοδοχείου σας σε όλες τις συσκευές, μέσω της ιστοσελίδας του είναι εξίσου σημαντική.»

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να έχετε το Σύστημα Online κρατήσεων για να μπορείτε να δείτε real time τις κρατήσεις σας και να έχετε το δικό σας online booking.

 

«Θα σας βρίσκει ο πελάτης όταν αναζητά για ξενοδοχείο στις μηχανές αναζήτησης»

Οι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης (πχ. Google) για να βρουν τις πληροφορίες που θέλουν. Ένας χρήστης θα έψαχνε για παράδειγμα ¨ξενοδοχεία στη περιοχή..

Το ξενοδοχείο σας σε ποια σειρά θα εμφανίζεται στο Google; Καλό θα ήταν να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα και ακόμα καλύτερα στην πρώτη θέση. Εμείς χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και στη βελτιστοποίηση τους για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), ώστε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και την αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και των κρατήσεων.

 

responsive-hotel

Responsive Web Design και έχουμε την ιστοσελίδα μας προσβάσιμη από όλες τις συσκευές.

Πολλές πληροφορίες για εσάς? Πείτε μας απλά τι θέλετε!

Βήμα 1: Συζητήστε μαζί μας τις ανάγκες σας

Φροντίζουμε

 • Να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του πελάτη.
 • Να συμφωνήσουμε τα χρώματα και το σχεδιασμό για το εικαστικό
 • Να κάνουμε έρευνα για τον ανταγωνισμό.
 • Να καταλάβουμε τις Ιδιαιτερότητες της ιστοσελίδας.

Τηλεφωνείστε για να ενημερωθείτε στο 6944453971

Βήμα 2: Συγκέντρωση & οργάνωση υλικού

Τώρα πρέπει να βρείτε και να αποφασίσετε τι ακριβώς θα βάλετε στην ιστοσελίδα σας. Φωτογραφίες, κείμενα, λογότυπο της εταιρίας και να αποφασίσετε τι υπηρεσίες ή προϊόντα θέλετε να προβάλλετε.
Μετά από αυτή την μικρή έρευνα πρέπει να αποφασίσετε με ποια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων θα συνεργαστείτε. Για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσουμε εμείς

Αφού η ιστοσελίδα σας δημιουργηθεί, θα πρέπει να υπάρχει ένας χώρος στο Internet που θα την Φιλοξενεί. Χρειάζεστε λοιπόν ένα πακέτο φιλοξενίας. Εμείς σας προσφέρουμε Δωρεάν τον πρώτο χρόνο φιλοξενίας όταν κάνετε μαζί μας την Ιστοσελίδα σας.

Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί να μην σας ξεγελάσουν. Μια μικρή ιστοσελίδα θέλει ένα μικρό και όχι ακριβό πακέτο φιλοξενίας. Μια μεσαία ιστοσελίδα ένα κάπως μεγαλύτερο πακέτο. Μην πληρώνετε άσκοπα και μην πιστεύετε τα πάντα από αυτά που σας λένε.

Βήμα 3: Δείτε την πρόταση μας και βοηθήστε μας να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας

Θα σχεδιάσουμε για εσάς τη δομή της ιστοσελίδας που κατά τη γνώμη μας θα αποδώσει καλύτερα και στη συνέχεια θα συζητήσουμε για τροποποιήσεις πάνω σε αυτήν βάσει προτιμήσεων που μπορεί να έχετε.

Βήμα 4: Μιλήστε μαζί μας για την μετέπειτα πορεία της σελίδας σας

Είναι σημαντικό για τον πελάτη να γνωρίζει και να κατανοεί τον τρόπο παραμετροποίησης της ιστοσελίδας του, έτσι ώστε να μπορεί να αλλάξει όποια στιγμή θέλει τα κείμενα ή τις φωτογραφίες της δυναμικής ιστοσελίδας του. Σας εκπαιδεύουμε στην χρήση και παραμετροποίηση της σελίδας σας!

Τέλος η σελίδα σας πρέπει να γίνει γνωστή και σε άλλα άτομα και να προωθηθεί αναλόγως. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε για την πρώτη σελίδα του google. Για να γίνει αυτό η σελίδα σας θέλει μια προεργασία από εμάς και αρκετή προσπάθεια. Δεν πληρώνετε απλά μια εταιρία και εμφανίζεται την επομένη.

  όνομα   
  τηλέφωνο*
  Συμφωνώ να αποθηκεύσετε τα στοιχεία μου ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μου

  Back To Top
  ×Close search
  Search