Αυξήστε τη ταχύτητα
& ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ

  Ονοματεπώνυμο


  Τηλέφωνο Επικοινωνίας


  Email*


  Website (URL)


  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

  Αυξήστε τη ταχύτητα
  & ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ

   Ονοματεπώνυμο


   Τηλέφωνο Επικοινωνίας


   Email*


   Website (URL)


   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

   Βελτιστοποίηση ταχύτητας του WordPress

   Caching

   Το cache έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ταχύτητα μιας ιστοσελίδας. Οι σελίδες που έχουν προσφερθεί τελευταία υπάρχουν στο cache και δίνονται γρηγορότερα την δεύτερη φορά. Με αυτό το τρόπο δεν φορτώνεται από το server όλη τη σελίδα wordpress. Χρησιμοποιούμε wordpress cache plugin αναλόγως τον server σας.

   Συνδυασμός των CSS and JS

   Τα αρχεία CSS μπορούν να συνδυαστούν για να μειωθούν οι ξεχωριστές μεταφορές των αρχείων μεταξύ του browser και του server. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα αρχεία .js, όπως και να φορτωθούν asynchronously.

   Αφαίρεση των query strings από τα static αρχεία

   Όσα αρχεία περιέχουν ένα “?”ή ένα “&” μέσα στο URL, συνήθως δεν γίνονται cache. Διαμορφώνουμε αυτά τα queries για να βελτιώσουμε την ταχύτητα.

   Προσθήκη CDN

   Τα Content Delivery Networks ή για συντομία CDN, είναι server σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, που επιταχύνουν την διαδικασία φόρτωσης. Σε ιστοσελίδες μεγάλου φόρτου στατικών δεδομένων, μπορούν να κάνουν διαφορά. Επίσης προσφέρουν προστασία από DDOS επιθέσεις και βοηθάνε στην μείωση του bandwidth στο πακέτο φιλοξενίας του server σας.

   Αναγνώριση αργών Plugins και αντιμετώπιση

   Μερικά Plugin προσφέρουν κύρια λειτουργία σε κάποιες ιστοσελίδες, αλλά υπάρχουν και αυτά που τις επιβραδύνουν. Αναγνωρίζουμε ποια Plugin είναι αυτά και τα τροποποιούμε ή προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

   Αφαιρούμε οποιαδήποτε αναφορά σε bad requests

   Αρχεία που έχουν μεταφερθεί ή έχουν σβηστεί από τη σελίδα σας, προσθέτουν απλά επιπλέον βάρος στην ιστοσελίδα σας αλλά και είναι παραπλανητικά για τους χρήστες.

   Βελτιστοποίηση WordPress για τις κινητές συσκευές

   Βελτιστοποίηση της πάνω πλευράς της ιστοσελίδας (Above the fold)

   Η έκφραση above the fold optimisation, έχει πάρει το όνομα της από τις εφημερίδες. Όταν διπλώνουμε μια εφημερίδα, έχουμε δύο μέρη. Πάνω από το δίπλωμα και κάτω. Το πάνω μέρος είναι ατό που βλέπουμε πρώτο. Έτσι και σε μια ιστοσελίδα, υπάρχουν τα στοιχεία που βλέπουμε στην κορυφή της. Φορτώνοντας πρώτα αυτά τα στοιχεία ελαχιστοποιούμε τον χρόνο που περιμένει ένας χρήστης, φορτώνοντας μετέπειτα τα υπόλοιπα στοιχεία.

   Ελαχιστοποίηση του HTML (Minifying)

   Τα αρχεία HTML είναι συχνά φουσκωμένα με σχόλιο, κενά και πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Ελαχιστοποιούμε όλα τα αρχεία html για να βελτιώσουμε την ταχύτητα.

   Βελτιστοποίηση εικόνας

   Οι εικόνες μπορεί να είναι βαριές και να διατηρούν πολύ χώρο στην ιστοσελίδα σας και μετέπειτα στο μέγεθος της ιστοσελίδας. Αυτές μπορούν να συμπιεστούν και να γλυτώσουν από το χρήστη αρκετό χώρο.

   βελτιστοποίηση του .htaccess αρχείου

   • Τα αρχεία μπορούν να είναι συμπιεσμένα
   • Να υπάρχουν expire headers για τον χρόνο που θα υπάρχουν στο cache συγκεκριμένα αρχεία κτλ.

   Προσθήκη των Facebook Instant Articles στη σελίδα σας

   Θα σας παρέχουμε υποστήριξη για να δημιουργήσετε τα δικά σας Facebook Instant Articles.

   Αφαίρεση των emoticons

   Τα Emoticons προσθέτουν απλά άλλο ένα JS αρχείο στη  λίστα. Αφαιρώντας τα θα δώσει μια μικρή ώθηση στη ταχύτητα της σελίδας.

   Μείωση συνολικού όγκου της σελίδας

   Εκτός της καθολικής βελτιστοποίησης, θα δούμε και τις κύριες βασικές σελίδες σας και θα τις βελτιστοποιήσουμε ως προς την ταχύτητα.

   Επιπλέον βελτιστοποίηση για ταχύτητα

   Αναβαθμίσεις WordPress & PHP

   Οι αναβαθμίσεις σε wordpress αλλά και PHP βοηθούν την γρήγορη και αδιάκοπη λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Αν διαλέξετε κάποιο πακέτο υποστήριξης από τα μηνιαία πακέτα μας, να είστε σίγουροι ότι η σελίδα σας είναι σε καλά χέρια

   Βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων

   Κρατώντας την βάση δεδομένων τακτοποιημένη, μεταφράζεται σε γρηγορότερο χρόνο φόρτωσης.

   Προτάσεις για αναβάθμιση της Φιλοξενίας

   Θα ελέγξουμε αν ο πάροχος της φιλοξενίας σας, τηρεί κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θεωρούμε απαραίτητα. Όπως ταχύτητα, software, server και άλλα.  Αν αυτά που προσφέρει ο πάροχος σας δεν είναι αρκετά, θα σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις.

   Εργαλεία για τον έλεγχο της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας

   Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που έχουμε γράψει, για τον έλεγχο της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας για να βρείτε κάποια δωρεάν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν. 3 δωρεάν εργαλεία για να δείτε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας