Δημιουργία σελίδας & διαχείριση των social media

Slide backgroundBokeh
Slide backgroundBokeh
Slide backgroundBokeh
Slide backgroundBokeh

social media

Δημιουργία σελίδας στα social media

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία της σελίδας σας στο Facebook, youtube, twitter, google+ την αρχική κίνηση της με άρθρα από την ιστοσελίδα σας & την εκμάθηση διαχείρισης της .

SKU: SM001. Category: . Tag: .

Κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει μία σελίδα στα social media. Αυτό βέβαια είναι εντελώς διαφορετικό από την ιστοσελίδα μιας επιχείρησης (κατασκευή ιστοσελίδας) αλλά δεν παύει να είναι σημαντικό. Η σελίδα στο Facebook, twitter, youtube κτλ. χρειάζεται ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τους πιθανούς πελάτες της και να έχει με τη σειρά της μία παρουσία στα συνεχώς ανπτυσσόμενα social media.

Σημαντικό είναι να δημιουργηθεί η σελίδα και να γίνει και η αντίστοιχη προσπάθεια για την εύρεση θαυμαστών (Fans) και την γνωριμία της εταιρίας με πιθανούς πελάτες της.

Η υπηρεσία δημιουργίας σελίδας στα Social media, ή ακόμα και η υπηρεσία διαχείρησης των social media που σας προσφέρουμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε περίπτωση που δεν έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε ή να μάθετε κάτι από την αρχή ή απλά προτιμάτε να αφήσετε τα τεχνικά πράγματα στα χέρια κάποιου επαγγελματία.

Τα social media δημιουργήθηκαν ως μέσο επικοινωνίας και σήμερα έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά μέσα διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Συχνά δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την σωστή προώθηση της τόσο σημαντικής δουλείας μας.

  • 3.500.000 + Έλληνες χρήστες
  • 50% χρησιμοποιούν το facebook καθημερινά για ενημέρωση
  • 42.000.000 επιχειρήσεις έχουν την δική τους επαγγελματική σελίδα

Σχεδόν όλες οι ηλικιακές ομάδες κάνουν εκτεταμένη χρήση του Facebook. Στενά ακολουθεί το twitter και το youtube.

Ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας αλλάζει και μαζί αλλάζει και η παρουσία των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Δημιουργήστε την σελίδα σας στο facebook και μπείτε σε ένα ανερχόμενο δίκτυο. Προσελκύστε νέους πελάτες και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό έχοντας online παρουσία στα social media.

 

Σελίδα στο Facebook

Δώστε την ευκαιρία στους υποψήφιους πελάτες σας να γνωρίσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας χωρίς να φύγουν από το facebook και περάστε τον ανταγωνισμό σας.social-media-icons

Η δημιουργία σελίδας facebook είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχημένη online παρουσία της επιχείρησης σας . Τα social media έχουν ήδη τεράστια απήχηση και προβλέπετε συνεχής αύξηση των χρηστών τους.

Η σελίδα σας στο facebook, μπορεί να συνδεθεί με την εταιρική σας ιστοσελίδα και να αντλεί το περιεχόμενο της αυτόματα. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο διαφημίζετε την εταιρία σας, αλλά συγχρόνως δημιουργείτε και αμέτρητους συνδέσμους βελτιώνοντας την θέση της εταιρικής σας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

 

 

 

Απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας αλλά και την προώθηση του website στα social media και στο δίκτυο της Google.